Advertisement

Rize Gündoğdu Sel Felaketi : Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san.

Rize Gündoğdu Sel Felaketi : Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san.. 51 likes 37 comments 7 shares. Kurban satıcıları yem fiyatlarındaki artışın satışları olumsuz etkilediğini belirtti. 8 ölü 26.08.2010 23:40 | son güncelleme: Almanya'da meydana gelen sel felaketinde 7 kişi hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı erdoğan 3 bakanı bölgeye gönderdi!.

Rize'de aşırı yağışlar sele neden oldu.şehirde 7 saatte metrekareye 220 kilogram yağış düştü. Rize'de sağanak yağış can ve mal kayıplarına neden oldu. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Sel ve heyelanların vurduğu kentte 2 kişi hayatını kaybetti. Kentte öğle saatlerinde başlayan yağmurun etkisini artması üzerine merkeze bağlı gündoğdu mahallesi'nde toprak kaymaları meydana geldi.

Ojgb8lpd2kbapm
Ojgb8lpd2kbapm from www.gunhaber.com.tr
Hiçbir surette haber, fotoğraf ve video nun tamamı. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve video nun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme. Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. Muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi. Kurban satıcıları yem fiyatlarındaki artışın satışları olumsuz etkilediğini belirtti. Rize'nin 6 ilçesinde sel ve heyelan felaketinin ardından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın talimatıyle kente gelen i̇çişleri bakanı süleyman soylu , çevre ve. Çevre ve şehircilik bakanı murat kurum, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ve ulaştırma bakanı ve altyapı bakanı adil karaismailoğlu, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın talimatıyla rize'de yaşanan ve 3 kişinin kayıp olduğu sel felaketi bölgesine gideceği öğrenildi.

Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi.

Chp genel başkan yardımcısı ve maraş milletvekili ali öztunç, rize'de yaşanan sel felaketiyle ilgili açıklamalarda bulundu ve tam bir yıl önce de benzer bir felaketin yaşandığını ifade etti. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Sel felaketinde 6 kişi hayatını kaybetti. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. Sabahın ilk ışıklarıyla enkaz alanı gün yüzüne çıktı |. Rize'de sel ve heyelanlarda kaybolanların sayısı 4'e çıktı. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve video nun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme. Rize'de sağanak yağış can ve mal kayıplarına neden oldu. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on youtube. Sel ve heyelanların vurduğu kentte 2 kişi hayatını kaybetti. 7 saatte metrekareye 220 kilogram yağışın düştüğü kentte, dereler taştı, yollar ulaşıma kapandı, heyelanlar meydana geldi. Rabbim bu tür felaketlerden bizleri muhafaza buyursun. 16 temmuz 2021 cuma 14:21

Rize'de sağanak yağış can ve mal kayıplarına neden oldu. Rize'nin 6 ilçesinde sel ve heyelan felaketinin ardından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın talimatıyle kente gelen i̇çişleri bakanı süleyman soylu , çevre ve. Kentte öğle saatlerinde başlayan yağmurun etkisini artması üzerine merkeze bağlı gündoğdu mahallesi'nde toprak kaymaları meydana geldi. İhlas haber ajansı (i̇ha) was live. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san.

Gundogdu Sel Felaketi Yeni Fotograflar
Gundogdu Sel Felaketi Yeni Fotograflar from www.rizedeyiz.com
Sabahın ilk ışıklarıyla enkaz alanı gün yüzüne çıktı |. Rize'de etkili olan şiddetli yağmur, toprak kaymaları ve su baskınlarına yol açtı. Kentte öğle saatlerinde başlayan yağmurun etkisini artması üzerine merkeze bağlı gündoğdu mahallesi'nde toprak kaymaları meydana geldi. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Selde 2 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişinin de kayıp olduğu bildirildi. Türkiye'nin ilk ve tek safari parkı'na yoğun ilgi. Cumhurbaşkanı erdoğan 3 bakanı bölgeye gönderdi!. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan'ın memleketi rize'de, güneysu ilçesi yanı sıra çayeli ve pek çok yerleşim yerinde yoğun yağışlara bağlı sel felaketi yaşandı.

2 ölü, 10 yaralı rize'de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış felakete yol açtı.

Sabahın ilk ışıklarıyla enkaz alanı gün yüzüne çıktı |. Rize'de aşırı yağışlar sele neden oldu.şehirde 7 saatte metrekareye 220 kilogram yağış düştü. Almanya'da meydana gelen sel felaketinde 7 kişi hayatını kaybetti. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Kentte öğle saatlerinde başlayan yağmurun etkisini artması üzerine merkeze bağlı gündoğdu mahallesi'nde toprak kaymaları meydana geldi. 27.08.2010 09:12 taki̇p et rize'nin gündoğdu beldesinde meydana gelen sel ve heyelanlarda 8 kişi hayatını kaybederken, 7. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve video nun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme. Selde 2 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişinin de kayıp olduğu bildirildi. Rize'de etkili olan şiddetli yağmur, toprak kaymaları ve su baskınlarına yol açtı. Muradiye beldesinde heyelan sonucu çöken evde göçük altında kalanların sayısının 3 olduğu öğrenildi. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ve heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 3 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 5'e yükseldi. Sel ve heyelanların vurduğu kentte 2 kişi hayatını kaybetti. Muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı.

3 bakan sel bölgesi̇ne gi̇di̇yor. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Öztunç, halen bu konuda eyleme geçilmediği için ihmal değil kasıt aramak gerektiğine işaret etti. 2 kişi hayatını kaybetti rize'de şiddetli yağış sonrası sel ve heyelan meydana geldi.

Rize Valisi Bektas Sel Ve Heyelanlarin Nedeni Dogaya Kontrolsuz Mudahale Siyaset Haberleri
Rize Valisi Bektas Sel Ve Heyelanlarin Nedeni Dogaya Kontrolsuz Mudahale Siyaset Haberleri from static.daktilo.com
27.08.2010 09:12 taki̇p et rize'nin gündoğdu beldesinde meydana gelen sel ve heyelanlarda 8 kişi hayatını kaybederken, 7. Dün öğleden sonra başlayan şiddetli sağanak sonucu yamaçtan kayan toprağın bir kısmını yıktığı ahşap evde bulunan ve haber alınamayan 3 kişinin cesetleri. Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. Muradiye beldesinde heyelan sonucu çöken evin enkazı altında. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan'ın memleketi rize'de, güneysu ilçesi yanı sıra çayeli ve pek çok yerleşim yerinde yoğun yağışlara bağlı sel felaketi yaşandı. Mahalledeki bazı evlerin giriş katlarını su bastı. Öztunç, halen bu konuda eyleme geçilmediği için ihmal değil kasıt aramak gerektiğine işaret etti. Muradiye beldesinde heyelan sonucu çöken evde göçük altında kalanların sayısının 3 olduğu öğrenildi.

51 likes 37 comments 7 shares.

Hiçbir surette haber, fotoğraf ve video nun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. 8 ölü 26.08.2010 23:40 | son güncelleme: Rize'de şiddetli yağış sonrası meydana gelen selde sabahın ilk ışıklarıyla enkaz alanı gün yüzüne çıktı. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on youtube. Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi. Tbmm başkanı mehmet ali şahin, rize'nin gündoğdu beldesinde meydana gelen sel ve heyelan felaketi nedeniyle meydana gelen kayıplardan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, ''millet olarak el. 3 bakan sel bölgesi̇ne gi̇di̇yor. Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. 2 kişi hayatını kaybetti rize'de şiddetli yağış sonrası sel ve heyelan meydana geldi. Sabahın ilk ışıklarıyla enkaz alanı gün yüzüne çıktı |.

Hiçbir surette haber, fotoğraf ve video nun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme rize sel felaketi. Rize'de sel ve heyelanlarda kaybolanların sayısı 4'e çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar